Общи условия

Общи условия за ползване на Онлайн магазин ”Live. Upon. Victory.”

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да направите Вашата поръчка!

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез Онлайн магазин ”Live. Upon. Victory.”, трябва да потвърди, че е съгласно с тези условия преди да направи поръчка.

Промяна на цени на стоки:

Онлайн магазин ”Live. Upon. Victory. ” има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

Защита на лични данни:

С нашата политика за защита на личните данни можете да се запознаете тук.

Поръчка:

LUV. доставя своите пратки чрез куриерскa фирма Еконт. Всяка доставка е с опция „Преглед и Тест“ и може да бъде извършена до адрес или офис на Econt. Ако не посочите офис в поле „Офис на Econt“ ще изпратим поръчката до посоченият от вас адрес.  За всички поръчки над 90 лева се прилага БЕЗПЛАТНА доставка. Времето за доставка на всички поръчки е от 3 до 7 работни дни, което се дължи на това, че дрехите , които поръчвате се избработват специално за вас от момента на поръчката. Може да намерите повече информация в отдел “ За нас”. За повече информация относно статуса на доставка на Вашата поръчка, моля свържете се с нас на contact@liveuponvictory.com или на телефон 0882428068, 0878576422. 

Клиентът може да откаже или да промени поръчка до 12 часа от момента в която е направена, след това промени по поръчката не могат да бъдат правени.

Плащане:

Плащането може да бъде извършено:

– с наложен платеж на куриера при доставка на стоката

Връщане на стоки и възстановяване на суми:

В случай на връщане или замяна на продукта изискваме от вас да бъде върнат по обратен път чрез куриерска фирма и в напълно запазен вид до 3 работни дни. Стараем се да бъдем коректни и в случай на грешка от наша страна ние поемаме отговорност за доставката и замяната. За да ви върнем парите моля изпратете пратката обратно на същия адрес с опция „Преглед“ и наложен платеж.

© 2019 Live Upon Victory. All rights reserved

Количка
luv logo luv nadpis il

Този уебсайт използва "бисквитки", за да ви предостави оптимално обслужване.