За нас

Made in Bulgaria

Нашата цел е да се облечете в най-качественото и модерно облекло. Затова екипа на LUV. , създаде методика, която следва принципа на индивидуалността. Всяка поръчка, направена от вас се изпраща към нашите шивачи и се изработва спрямо вашите желания относно размер, модел и цвят на дрехата.

За изработката използваме предварително изработени кройки и детайли, които биват издръжлива и висококачествена бродерия и декоративна лента издържаща на всеки вид третиране.

В допълнение към тях добавихме изпробван плат, с който гарантираме вашият комфорт и удобство. Всеки допълнителен детайл е проверен за време и качество и едновременно, с което носи посланието за българският и неуморим дух.

Нашето желание е всеки наш клиент да носи послание и да показва българската чест , затова се погрижихме, както логото, така и надписите да въвличат в себе си история и наследство , с което всеки българин може да се гордее, но същевременно да бъде модерен и вдъхновяващ. LUV. APPAREL е бранд за дрехи, вдъхновен от българското , иновативно и висококачествено производство на облекла. LUV. [LIVE UPON VICTORY] , а по-точно ЖИВЕЙ НАД ПОБЕДАТА е послание към всеки модерен, спортуващ и развиващ се човек. Пречупен през призмата на стила и вдъхновението LUV. представя богати форми, елементи, цветни детайли и текстури, които са страхотно допълнение към визията на всеки човек. Нашата мисия е вие да бъдете облечени в история разказваща за победи, да носите със себе си посланието за велики дела. Обърнахме внимание на всеки детайл с, който вие да се гордеете, че носите с чувство за дързост и стил. Приветстваме да се присъедините към нашата армия и да бъдете съвременно модерен и вдъхновяващ ЛЪВ.

© 2021 Live Upon Victory. All rights reserved

Количка
luv logo luv nadpis il

Този уебсайт използва "бисквитки", за да ви предостави оптимално обслужване.